Fűthető, jó állapotú ikernyaraló Balatonakarattyán eladó


Balatonakarattya pihenésre, lazulásra kiválóan alkalmas erdős részén vált eladóvá ez a jó állapotú, fűthető ikernyaralórész. A természetben való elvonulásra tökéletesen alkalmas, mókusok ugrándoznak a fákon, őzek legelnek a kerítés mellett, legnagyobb nesz a madárcsicsergés. Ugyanakkor a fák törzsei közt jó időben látszik a tihanyi apátság, illetve rálátni a környékre is. Jól megközelíthető, szilárd burkolatú, lakott utca. A szabad strand kb. 1,8 km, a kiépített önkormányzati strand 1,5 km távolságra van.

Azonosító: ny_30469
Hasznos alapterülete: 70 m2
Szobák száma: 3
Fűtés: gázkonvektor
Telek területe: 240 m2
Egyéb helyiségek: nyári konyha, terasz, erkélyek
Hőszigetelés: nincs
Szintek száma: 3
Közművek: összközmű
Irányár: 22,5 millió Ft

A kétegységes, háromszintes épület 1984-ben épült, állagát gondosan megóvták, ma is jó állapotban van. Főbb szerkezetei: beton sávalap, B30-as téglafalak, vasbeton födém, fa nyeregtető, rajta pala, melyet bitumenlemezzel vontak be. A nyílászárók korabeli szimpla üvegezésű szerkezetek, zsalugáterrel, redőnnyel, a burkolatok mázas kerámia és PVC. Hasznos lakótér összesen 70 m2. Az alagsor a kertből közelíthető meg, nagy betonozott terasz terül el előtte. Hatalmas fenyők árnyékolják, kellemes klímát bizotosítva a legnagyobb melegben is. Itt étkezhet a család, ki lehet ülni beszélgetni, borozgatni szomszédokkal, barátokkal. Nyári konyha, kis tároló, illetve WC, kézmosó került ezen a szinten kialakításra. A földszinti részre vasbeton lépcsőn jutunk. A fedett teraszról léphetünk be a házba, ahol rögtön a nappali-étkező-konyhába érünk. Innen nyílik a hálószoba és a fürdőszoba. A nappaliból váltott lábas lépcsőn tudunk felmenni a tetőtérbe, ahol egy kis előtér, két hálószoba és WC+kézmosó került kialakításra. A nyaraló a földszinti részen elhelyezett gázkonvektorral fűthető. Összközműves ingatlan, teraszos kerttel, melynek mérete 240 m2. Osztatlan közös a másik nyaralórész tulajdonosával, de használatában megosztott. Közművek egy vezetékkel, de külön órákkal kerültek bekötésre. A kert növényekkel benőtt, erdős jellegű. A telekre kocsival be lehet állni. Az ikerrész másik fele is eladó, megvásárlásával önálló ingatlan birtokosa lehet. További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Balatonakarattya Eladó nyaraló
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Balatonakarattya Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Balatonakarattya

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Balatonakarattya

Jó állapotú, téliesített ikernyaralórész Balatonakarattyán eladó

Erdős környezetben, természetközelben pihenhet, ha megvásárolja ezt a takaros ikernyaralórészt Balatonakarattyán. A civilizációtól sem lesz elzárva, hiszen szilárd burkolatú úton közlekedhet, vannak szomszédok, állandó lakók. De a kertben mókusok ugrálhatnak, illetve az őzek is benézhetnek néhanap a kerítésen. A fák törzsei között ráláthat a Balatonra, a környékre, jó időben a tihanyi apátság is látszik. A szabad strand kb. 1,8 km, a kiépített önkormányzati strand 1,5 km távolságra van.

Részletek